Gastenboek André Wierdsma en Joep Dohmen, mei 2018

Voor mij betekende deze week een belangrijk moment om richting te kunnen kiezen bij de tweesprong die momenteel op mijn pad ligt. Het gaf me de bagage om de afslag te kunnen nemen en de reis aan te vangen.
Martin Gordens

Voor mij was het de de volgende stap in mijn persoonlijk en zakelijk leiderschap.
Simon

Diepgaande reflectie op de eigen leiderschapspraktijk tegen de achtergrond van duizenden jaren denken over de mens en zijn vermogen tot samenleven. De ziel werd even heel goed zichtbaar.
Margot Brouns

Voor mij was het een hele stap om deze week te boeken, maar omdat de beschrijving van het programma zo aansloot bij waar ik naar op zoek was, heb ik vrij snel besloten. Het was een goede stap in het zorgen voor mezelf. Ik heb geen seconde spijt gehad. De manier waarop de thema's aan de orde kwamen, de gesprekken met de groep, om het programma heen, de zorgzaamheid van Hans en Jacques, alles tot in de puntjes geregeld, het eten! En dat allemaal in z'n prachtige omgeving. Een reis om nooit meer te vergeten.
Marlieke Fiere

De cursus heeft bevestigd dat ik door moet gaan met het vinden van mijn Ithaca. Een betere balans tussen werk en privé vinden. Blijven investeren en reflecteren op alles wat je in het werk doet, maar voor mij nu meer privé.
(naam bekend bij de redactie)

Een heerlijke week die ontzorgt, verwent, met veel aandacht voor elkaar en de mis en scène. Het heeft me de reflectie geboden die ik nodig had.
Betty Ramaekers